Lego Town Ediția II, la Centrul Comercial Felicia!

Pasiunile copiilor se remarcă de la vârste fragede și se manifestă în diverse direcții. Fie că dezoltă un interes pentru muzică, desen sau dans – în zona de artă, fie au înclinații pentru alte domenii, unde creativitatea vine ca un plus și se poate concretiza în orice fel și chip.

Toți copiii au în ei un gram de creativitate, iar pentru cei pașionați de jocurile tip lego, Centrul Comercial Felicia organizează cea de-a doua ediție a evenimentului Lego Town.

Vino cu cei mici la spațiul de joacă Lego Town, în perioada 11 – 14 mai și 18 – 21 mai, pe culoarul din mijloc, în zona Centrului Cromatic, langă magazinul Takko, în intervalul orar:

  • Joi –vineri: 15.00 – 21.00;
  • Sâmbătă: 9.00 – 21.00;
  • Duminică: 9.00 – 20.00.

Intrarea este GRATUITĂ!

*în baza programărilor făcute la numărul de telefon 0756 048 267, în intervalul orar 09:00 – 18:00, de luni până vineri, sau prin înscriere în ziua evenimentului. Persoanele care au rezervare vor avea prioritate la intrarea în spaţiul de joacă.

La evenimentul Lego Town, copiii se vor bucura de jocuri lego educaționale, unde vor fi îndrumați de către doi ghizi autorizați. Vor realiza construcții din piese lego și vor testa diverse creații de tip lego, care sunt controlate prin telecomandă.

*Fiecare copil poate petrece în cadrul spațiului de joacă Lego Town, o oră pe zi.

Tombolă

Vino la evenimentul Lego Town Ediția II și participă la tombolă! Poți câștiga unul din cele 10 seturi Lego cu peste 100 de piese, prin targere la sorți, pentru copilul tău.

Vino cu cei mici la Lego Town, în Centrul Comercial Felicia, și dă frâu liber creativității copiilor tăi!

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

martie, 2024