La Felicia, reducerile te întorc pe dos!

Sezonul rece ne învită la cumpărături! Fie că ai nevoie de o geacă nouă sau de mănuși călduroase, fie că îți dorești o pereche de ghete elegante, dar care să te și protezeje de frig, în Centrul Comercial Felicia reducerile sunt în toi și vei găsi ce îți dorești, cu un buget minim. Și pentru că dorim să ai parte de un shopping cât mai plăcut, te învităm la Centrul Cromatic, unde te așteaptă o surpriză.

În perioada 16 ianuarie – 12 februarie, Centrul Comercial Felicia desfășoară campania ”La Felicia, reducerile te întorc pe dos!”, în care cumpărăturile îți aduc mii de premii pe loc. Vino cu bonurile de cumpărături de minim 150 Ron, de la magazinele de pe galerie și/sau hypermarketul Carrefour, la Centrul Cromatic, și vei câștiga unul dintre premiile garantate: huse pentru haine, vouchere pentru cafea, block notes – uri sau pixuri personalizate. În plus, ai șansa de a te înscrie pentru marele premiu, oferit prin tragere la sorți: 1 set x 2 trolere Valigeria, pe săptămână.

Important! Premiile instant pot fi accesate zilnic, doar în intervalul:

Luni  – Vineri: 12:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 18:00”

Descoperă premiile din Cromatic!

Magazinele de pe galerie au atâtea reduceri, de te întorc pe dos! Păstrează bonurile de cumpărături și transformă-le în premii, pe Cardul Cromatic. Accesează premiile instant (vouchere Eurotaxi, vouchere la spalătoria auto Eurofresh, vouchere la sala Body Line – o lună gratis, vouchere la service Moldocar) sau înscrie-te la tombola Cromatic și vei câștiga: fețe de masă de la magazinul Black Sheep Home Collection sau rucsacuri Roncato, de la Valigeria, pe săptămână.

La Centrul Comercial Felicia, reducerile te întorc pe dos! Te așteptăm în magazine să te bucuri de discounturi de până la 70% și de mii de premii garantate!

Află mai multe detalii pe: www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024