La Felicia, ai o vară cu prețuri fresh

Cele mai așteptate reduceri ale anului sunt cele din sezonul de vară, iar acum te poți bucura de articolele tale preferate la prețuri mici!

Reduceri fresh în magazinele din Centrul Comercial Felicia

Magazinele din Centrul Comercial Felicia au prețuri fresh la numeroase articole, din colecțiile de vară 2018. Așadar, dacă ești pe ultima sută de metri și îți plănuiești o vacanță de vis sau un concediu bine-meritat, te invităm prin magazinele din Felicia, unde îți vei găsi costumul de baie potrivit, sandalele potrivite pentru o plimbare pe plajă sau pur și simplu, articolele de îmbrăcăminte în care te vei simți tu însăți.

Îți răsplătim cumpărăturile de weekend!

Dacă ești la cumpărături, într-unul din weekendurile din perioada 18 iunie – 13 iulie, vino cu bonurile de cumpărături de minimum 150 ron și câștigă pe loc, la centrul nostru de premiere – Cromatic, unul dintre premiile: vouchere la piscina Le Gaga, genți pentru plajă, sucuri fresh de fructe sau pahare personalizate pentru suc.

Ai premii fresh în fiecare weekend, iar între 23 iunie – 13 iulie, te poți înscrie la tombolă, unde poți câștiga unul din cele 6 storcătoare de fructe, pentru a te răcori vara asta cu cele mai proaspete sucuri.

Cine are card Cromatic, are parte de premii

Pentru cei care au acumulat puncte pe cardul Cromatic, am pregătit cadouri de vară, ce pot fi accesate, în perioada campaniei ”O vară cu prețuri fresh!”:

  • Jucării de plajă, pentru copii;
  • Borsete personalizate;
  • Sticle de suc.

Te invităm la cumpărături! Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi!

Search

martie, 2024