Intra in lumea cadourilor

Luna decembrie este luna cadourilor! Centrul Comercial Felicia iti ofera cadouri de Craciun, la Centrul Cromatic, intre 7 si 24 decembrie. Daca ai facut cumparaturi in aceasta perioada, de la magazinele din Felicia si / sau hypermarket Carrefour, te asteptam cu premii speciale, care iti vor aduce bucurie de sarbatori.

In Centrul Comercial Felicia, gasesti cadouri pentru cei dragi, de la jucarii, haine, produse cosmetice, la electrocasnice si gadgeturi. Magazinele sunt care mai de care mai impodobite cu decoratiuni si luminite, iar pe galerie rasuna colindele. Atmosfera de sarbatoare se resimte peste tot in oras, la birou sau in magazine, dar cea mai mare bucurie de sarbatori este a copiilor.

Intra in lumea cadourilor de la Felicia si bucura-te de alaturi de cei dragi! Cumparaturile de sarbatori, iti aduc premii pe loc:

  • Cozonaci
  • Cutii cu produse Coseli
  • Vouchere pentru prajituri Cake Expert
  • Seturi decoratiuni de Craciun
  • Sacose pentru cumparaturi
  • Seturi de lumanari

Tombola cu premii zilnice

Automat, te inscrii si la tombola cu premii zilnice, iar prin tragere la sorti, poti castiga una din cele 18 boxe portabile. Inscrierile pentru tombola se fac la Centrul Cromatic, situat in zona magazinelor Takko si Deichmann.

Marele premiu: 2 telefoane Samsung S10

Centrul Comercial Felicia ofera cadou 2 telefoane Samsung  S10, celor care se inscriu in campania de Craciun, din perioada 7 – 24 decembrie. Extragerile se fac pe 15 si 24 decembrie si castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia si pe site.

*premiile din Campania ”Intra in lumea cadourilor” se ofera la Centrul Cromatic, in limita stocului disponibil, in baza bonurilor de cumparaturi de minimum 200 Ron, de la magazinele de pe galerie si / sau hypermarket Carrefour, din perioada 7 – 24 decembrie.

Descopera cadourile de Craciun din sistemul Cromatic!

Daca ai card Cromatic, de sarbatori, ai premii speciale, pe care le poti accesa pe loc, cu punctele acumulate pe card: decoratiuni de Craciun, sticle de suc, cani. Acum te poti inscrie si la tombola Cromatic, unde poti castiga unul dintre cei 4 brazi naturali, la ghiveci, pe care ii poti impodobi de Craciun sau ii poti face cadou cuiva drag.

*Va reamintim ca punctele acumulate pe cardul Cromatic, pe parcursul unui an calendaristic, vor expira la finalul acestuia.

Intra in lumea cadourilor de la Felicia si petrece un Craciun fericit, alaturi de cei dragi!

Afla mai multe detalii AICI.

Search

aprilie, 2024