Îngrijirile paliative, o formă de respect pentru om! Spitalul Sf. Sava, pentru o calitate mai bună a vieții!

Pentru cazurile în care boala nu mai răspunde tratamentului curativ, au fost concepute îngrijirile paliative, care au drept scop principal asigurarea unei calități cât mai bune a vieții, atât pentru bolnavi, cât și pentru familiile lor. Dincolo de lupta cu durerea, pacienții întâmpină, în fazele terminale, o multitudine de blocaje la nivel social, emoțional și spiritual. Astfel, îngrijirea medicală nu este suficientă pentru ca ei, dar și cei dragi lor, să înțeleagă și să accepte momentele pe care le parcurg . Din acest motiv, paliația este un tip de îngrijire medicală care abordează toate aspectele vieții unui om, acordându-i acestuia respectul cuvenit în ultimele sale clipe.

Spitalul Sf. Sava din Iași își întâmpină pacienții cu servicii medicale de calitate, menite a le alina suferințele în astfel de momente. Oferind internare pe o perioadă nelimitată de timp, asigură bolnavilor și familiilor acestora un climat adecvat depășirii obstacolelor cu care se confruntă. Echipa spitalului pune liniștea pacientului pe primul loc, iar dotările și amenajările au rolul de a le aigura acestora un confort sporit, toate pentru a le asigura o calitate cât mai bună a vieții, indiferent de stadiul bolii.

Spitalul Sf. Sava asigură îngrijiri paliative complete pentru cei care nu au timp să aștepte!

Din același proiect medical mai fac parte:

–  Centrul Rezidențial ”Sf. Anton”, secție externă a spitalului Sf. Sava, creat special pentru bolnavii afectați de Alzheimer și alte tipuri de demențe;

–  Baza de tratament balneofiziokinetoterapie și recuperare Recumedis 

–  Laboratorul de analize medicale Recumedis;

–  Cabinetul de medicina muncii Recumedis.

 

Spitalul Sf. Sava este localizat în Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10. Mai multe detalii puteți obține la telefon 0232/230332, 0332/882865, fax 0332/882932 sau e-mail office@sfsava.ro, paliatie@sfsava.ro.

 

Search

aprilie, 2024