HBO în martie 2019

Cu siguranță platforma HBO va atinge un maximum de valoare în luna aprilie, adică fix peste o lună (15.04.2019) când va difuza primele episoade din ultimul sezon ”Game of Thrones”. Fanii discută deja aprins după lansarea trailer-ului extins și subiectele sunt multe. Până atunci, HBO propune și alte încărcări noi menite să atragă și mai multe abonamente, dar și impresia pozitivă a abonaților pe care îi are deja.

Filmul românesc ”Moromeții 2”, ”Solo: A Star Wars Story” sau filmul Marvel ”Omul Furnică și Viespea” se numără printre titlurile lunii martie la HBO și HBO GO. În materie de seriale, HBO GO va avea sezoane noi din ”The Good Fight”, „Billions”, ”Templierii”, ”Gomorra” sau ”Pretty little liars”.  Pe HBO vom vedea și mini seria „I am the night”, cu Chris Pine, Tin Star și Eight Days.

”O inventatoare în Silicon Valley” aduce o invenție nouă care a promis revoluționarea testării sângelui. Elizabeth Holmes a devenit cea mai tânără miliardară și a fost considerată un nou Steve Jobs. Apoi, peste noapte, compania ei s-a dizolvat. Povestea completă din 28 martie.

În cele din urmă ”United Skates” a fost încărcat din 14.03.2019 și se prezintă ca fiind un documentar. În timp ce pistele pentru patine cu rotile încep să se închidă, acest documentar prezintă o comunitate cu sute de oameni care luptă într-un mediu amenințat de rasism ca să salveze subcultura afro-americană a patinatului pe rotile.

Ceea ce este foarte evident este că platformele de filme și seriale online se întrec în noutăți și povești menite să adune prieteni în seri de week-end sau alternative bune pentru insomnii primăvăratice.

Un articol de Bianca Ioan

Search

aprilie, 2024