Hai să ne jucăm în lumea cărților!

Centrul Comercial Felicia organizează pe 11 și 12 mai, orele 10:30 și 12:30, pe culoarul din mijloc, evenimentul pentru copii ”Joc și Joacă în Lumea Cărților”.

Evenimentul se află la cea de-a III-a ediție și aduce copiilor bucuria de a descoperi lucruri noi, din lumea cărților, a poveștilor de toți știute și de a împărtăși emoția poeziilor. Lecturile bine alese deschid tărâmul imaginației din mintea copiilor, le oferă libertate în gândire și le dezvoltă un limbaj bogat.

Participarea la eveniment este gratuită, în baza completării pe loc, de către părinți a formularului de înscriere.

Evenimentul ”Joc și Joacă în Lumea Cărților” va începe la ora 10:30, cu o sesiune de spus ghicitori, în care copii vor răspunde la cele mai mari provocări și întrebări răstălmăcite.

Copiii care prind mai mult curaj, sunt invitați să recite câteva versuri sau o poezie preferată, în aplauzele tuturor. Spre final, actorii de la teatru de păpuși vor pune în scenă povești cu tâlc și copiii vor cunoaște personajele preferate.

Evenimentul se va încheia cu acordarea diplomelor și a cadourilor, din partea organizatorilor. Copiii vor primi cărți, semne de carte și pixuri personalizate.

*Vârsta copiilor cuprinsă între 4 și 12 ani.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

martie, 2024