Hai în Orășelul Cărămizilor Buclucașe!

Orășelul Cărămizilor Buclucașe are loc în perioada 27 februarie  – 3 martie, pe culoarul din mijloc, în zona magazinului Takko, din Centrul Comercial Felicia. Copiii vor participa la sesiuni de joacă, cu intrarea gratuită, unde vor realiza diverse construcții din cărămizi colorate, sub îndrumarea unor ghizi autorizați.

Program spațiu de joacă Orășelul Cărămizilor Buclucașe:

Miercuri – Vineri (27 feb – 1 mar): 15.00 – 21.00

Sâmbătă (2 mar): 09.00 – 21.00

Duminică (3 mar): 09.00 – 20.00

În Orășelul Cărămizilor Colorate, copiii își vor dezvolta abilitățile de  interacțiune cu alți copii, construind împreună  cele mai amuzante figurine din cuburi. Pentru cei dornici de mai multă aventură, copiii se pot juca pe un circuit special amenajat, cu jucării controlate prin telecomandă. Jocurile din Orășelul Cărămizilor Buclucașe ajută copiii să își exprime creativitatea, să își dezvolte gândirea spațială și coordonarea dintre ochi și mână.

Descoperă lumea plină de culoare și imaginație a copilăriei cu ajutorul celor mai colorate cuburi de construit!

Intrarea este gratuită, în baza completării pe loc a unui proces verbal.

*Fiecare copil poate petrece în cadrul spațiului de joacă Orășelul Cărămizilor Buclucașe, o oră pe zi.

** Pentru a participa cu grupuri de copii sau pentru a afla alte informații, sunați la numărul 0747 085 502. Pentru a participa individual, nu este necesar să faceți rezervare.

*** Vârsta minimă este de 4 ani.

Tombolă: câștigă unul dintre cele 5 seturi de jocuri LEGO®

Părinții care participă la Orășelul Cărămizilor Buclucașe se pot înscrie, pe loc, la tombola, cu extragere zilnică, pentru cele 5 seturi de jocuri LEGO®.

Logo-ul LEGO® și configurația cărămizilor LEGO® sunt mărci înregistrate ale LEGO Group (C) 2018. LEGO Group® nu este conectat, nu sponsorizează sau susține acest eveniment.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024