Ghidul cumpărăturilor Online

Cum să cumperi haine online

Puterea internetului merge până și dincolo de răsturnarea guvernelor corupte. Câteva mișcări din degete, câteva click-uri și cămașa Prada stil hawaian este la ușa ta în ziua următoare.

Dar accesul la aceste haine și la nenumărate site-uri de haine nu se corelează întotdeauna cu o calitate mare,  viclenia fotografilor și stilul de prezentare, face ca mulți să cadă într-o capcană

Urmați sfatul nostru pentru a cumpăra ce e corect și asigurați-vă că nu “contribuiți” la “fondul de caritate” al magazinului.

 

Ce să nu cumpărați

Anumite lucruri se pretează pentru cumpărături on-line. Agrafele, șosetele și lenjeria de corp nu reprezintă probleme, se potrivesc, pe când o cămașă lână-cașmir de 3.000 lire sterline nu. Nici nu ai nevoie neapărat să probezi înainte de cumpărare. Doar cumpără ceea ce știi ca e ok, vrac, și urmați regula lui Tom Ford de a înlocui acest stoc, la fiecare șase luni.

 Croitoria este o alternativa, deși este mai complicată. La urma urmei, atunci când cumperi un costum totul este despre potrivire. Un costum ieftin care îți evidențiază umerii și pieptul va arăta întotdeauna mai bine decat unul scump, care este larg, prea lung sau prea scurt.

Și în timp ce anumite lucruri pot fi ajustate, dacă există greșeli în umeri sau coapse, atunci nici cel mai mare expert din Milano nu vă poate ajuta.

Există într-adevăr numai două ocazii în care ar trebui să cumpărați croitorie on-line:

1. Când doriți să înlocuiți o anumită piesă din garderobă, pe care o dețineți deja și știți că se potrivește foarte bine.

2. Când ați încercat deja ceva la magazin și acum puteți să cumpărați acel articol la un preț foarte bun.

 

Asigurați-vă că se potrivește

Vă amintiți de acel croitor care nu a putut repara costumul umflat? Du-te înapoi la el pentru unele măsurători proprii: înălțime, talie, piept, lungime mânecă și dimensiunea la gât sunt minimele măsuri pe care le veți dori să le noteze.

Notați-le pe telefon, tabletă și laptop, astfel încât acestea să fie la îndemână ori de câte ori navigați pentru cumpărări de ultim moment.

 

Ghidurile de măsuri ale magazinelor

De fiecare dată când vedeți  ceva ce vă place, localizați mărimile magazinului și comparați  datele pe care le aveți de la măsuratorile anterioare.

Magazine mari, cum ar fi Mr. Porter oferă detalii pentru fiecare element și în plus oferă detalii suplimentare cum ar fi lungimea jachetelor. Magazinele mai puțin luxoase, oferă date mai puține, astfel trebuie să fiți atent.

 

Măsoară-ți hainele proprii

Un alt pont poate fi în legătură cu hainele pe care le aveți deja în garderobă și anume trebuie să vă luați măsuri la hainele pe care deja le aveți.

La sfărșit, comparați aceste rezultate cu măsurile din magazinele online.

Modificările corporale

De asemenea, trebuie să fiți conștienți și de faptul că organismul dumneavoastră se poate schimba pe parcursul anului. Vânzările din ianuarie pot pot fi foarte atrăgătoare, dar cu ocazia sărbătorilor de iarmă e posibil  să vă îngrășați cu câteva kilograme. De asemenea trebuie luat în considerare și dacă mergeți la sală.  Umerii și pieptul se pot mări și astfel anumite haine nu v-ar mai veni.

Pentru a preveni aceste fluctuații tratați-vă croitorul  ca medicul și mergeți la 6 luni pentru a vi se lua alte măsurători din nou.

Asigurați-vă că arată bine

O jacheta denim pe o un cuier arată ca, ei bine, o jachetă. Dar atunci când o probezi și o asortezi cu o pereche de pantaloni și o bluză, devine artă.

Indicație: Dacă distribuitorul oferă un videoclip a elementului pe care doriți să îl cumpărați, întotdeauna să îl vizualizați – veți obține o idee mult mai bună a modului în care se potrivește, precum și o indicație reală a culorii.

Cumpărarea de haine online, poate veni cu potențiale capcane, dar cu condiția să urmați indiciile de mai sus, veți fi scutit de bătăi de cap și de returnări.

 Cumperi  regulat haine de la magazinele online? Ce îți place să verifici la potențiala cumpărare înainte de a o face?!

 

Search

aprilie, 2024