Din acesta vara Munchen este mai aproape de Iasi!

Incepand cu luna iunie a acestui an, locuitorii din zona Moldovei vor regasi, in orarul de zbor de la Aeroportul International Iasi, o noua posibilitate de calatorie cu avionul spre Munchen, destinatie fundamental importanta pentru mediul de afaceri.

  Cursa IASI-MUNCHEN va fi efectuata de compania Bluie Air, iar primul zbor este programat in data de 15 iunie 2017. Noua ruta  externa va avea trei frecvente pe saptamana: marti, joi si duminica, astfel:

IASI-MUNCHEN (15 iunie 2017 – 28 octombrie 2017)

0B6885  17:40 IAS – 18:45 MUC

0B6886  19:30 MUC – 22:30 IAS

 Ruta Iasi-Munchen completeaza seria celor sase zboruri externe directe ce vor fi lansate din baza operationala de la Iasi in aceasta vara: Glasgow, Munchen, Torino, Valencia, Milano(Bergamo) si Florenta.

„Dinamica dezvoltarii Aeroportului International Iasi a trecut deja intr-o noua etapa si a facut posibila conectarea Iasului, a comunitatii locale si regionale, cu orase europene importante. Munchen este o destinatie extrem de solicitata de mediul de afaceri din orasul nostru si foarte importanta pentru orizontul investitiilor straine in Iasi si Moldova. Germania este motorul economic al Europei, iar aeroportul principal deserveste cea mai bogata zona din aceasta tara. Legatura directa cu singurul aeroport de 5 stele din Europa, ce face posibile 230 de zboruri spre America de Nord si Asia, reprezinta un reper pentru regiunea noastra. Un plus este, asadar, posibilitatea realizarii unor legaturi foarte bune cu destinatii pe care nu le putem acoperi deocamdata. In plan socio-economic, efectele introducerii rutei  Iasi-Munchen, alaturi de Koln, creeaza noi premise privind dezvoltarea Iasului si a intregii Regiuni de Nord-Est. In acest moment, investitori, reprezentanti ai diverse companii germane pot calatori mai facil spre Iasi, prospecteaza zona si isi deschid afaceri aici. Multumim partenerului nostru Blue Air pentru suportul oferit si increderea ca Iasul prezinta un potential insemnat de dezvoltare”, a declarat conducerea Aeroportului International Iasi.

 „Blue Air se dezvolta constant in ultimii ani, ajungand sa ofere o retea de peste 100 de rute, operate din 8 baze, cu o flota care va ajunge in aceasta vara sa fie formata din 30 de aeronave Boeing 737. 5 milioane de pasageri vor calatori anul acesta cu Blue Air si vor beneficia de zboruri confortabile, sigure, la cele mai avantajoase preturi. Ne bucuram sa putem sprijini dezvoltarea economica a orasului Iasi prin introducerea noilor rute ce vor sustine mediul de afaceri, turismul local si comunitatile de romani care traiesc in strainatate”, a declarat Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

 Pasagerii Blue Air vor putea calatori pe noua ruta Iasi – Munchen, beneficiind de tarife incepand de la 36.95 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agentiile partenere.

Reamintim cele 17 zboruri (interne si internationale) operate de Blue Air, de la Aeroportul Iasi: PARIS (Beauvais), LONDRA (Luton), ROMA (Fiumicino), BARCELONA, BRUXELLES, KOLN (Bonn), TORINO (din 3 iunie 2017), VALENCIA (din 4 iunie 2017), GLASGOW, MUNCHEN, FLORENTA si MILANO-Bergamo (toate patru din 15 iunie 2017), respectiv BUCURESTI, CLUJ-NAPOCA, TIMISOARA, ORADEA si CONSTANTA (din 15 iunie 2017).
 Numarul total al rutelor operabile de pe Aeroportul Iasi a ajuns la 23, din care 18 sunt internationale, iar cinci interne.

  

Search

martie, 2024