Din 2017 zbor direct Iasi-Dubai ?

Aeroportul Iasi a primi astazi vizita unei delegatii Flydubai, aflata pentru prima data in regiunea noastra, fiind una dintre cele mai importante companii din lume si cea mai puternica in ceea ce priveste numarul de pasageri.

Prezenta conducerii companiei Flydubai la Iasi inseamna un pas important pentru evolutia aeroportului nostru, precum si oportunitatea ca Iasul sa fie conectat direct cu centrul aviatiei mondiale.

Asa cum s-a anuntat astazi, in cadrul conferintei de presa, din vara anului viitor va exista posibilitatea introducerii in programul de zbor a cursei directe Iasi–Dubai si retur, pentru inceput cu doua frecvente pe saptamana.

Compania Flydubai a constatat, in urma studiilor si a datelor culese de echipa tehnica si in urma negocierilor constante cu conducerea Aeroportului Iasi, ca piata din regiunea noastra are un potential urias, iar realizarea unei conexiuni directe Iasi-Dubai va aduce beneficii in economia locala. Iasul a devenit atractiv pentru noul operator, prin infrastructura moderna si facilitatile aeroportuare conforme cerintelor ICAO, dar si prin serviciile de calitate, remarcandu-se prin modul corect in care s-a dezvoltat intr-un timp foarte scurt.

 Directorul companiei Flydubai, prezent astazi la Iasi, a anuntat ca urmeaza sa fie facuti si alti pasi in realizarea unui proiect durabil cu orasul nostru, iar asta inseamna vizite la Iasi, pentru evaluari tehnice, incepand chiar de luna viitoare.

O astfel de ruta ar fi super. Insa consideram ca mai este cale lunga pina acolo! Dubai reprezinta un nod de legatura foarte important cu multe destinatii interesante. Dar si Istanbul reprezenta un nol la fel de important si dupa cateva luni de operare a fost scos! 
Va rog sa nu ne intelegeti gresit, apreciem toate lucrurile bune puse in practica la Aeroportul Iasi, dar ne dorim ca acest anunt sa nu fi fost doar o miscare de PR in campanie electorala! 

         

Compania Flydubai a inceput sa efectueze zboruri spre Europa Centrala si de Est din 2014, Romania numarandu-se printre cele mai puternice piete din regiune. Urmatorul pas pe care FlyDubai intentioneaza sa il faca este acela de a-si dezvolta afacerea si in alte orase din tara, Iasul devenind noua zona de maxim interes, dupa Bucuresti, unde sunt deja operate  zboruri zilnice.

Flydubai detine o flota de 49 de aeronave si saptamanal efectueaza cate 1600 de zboruri spre 90 de destinatii din intrega lume, din Aeroportul Dubai, cel mai aglomerat aeroport din lume, folosit de aproximativ 70 de milioane de pasageri anul trecut, din care 9 milioane au fost deserviti de Flydubai. 

Search

aprilie, 2024