Descoperă lumea acvatică de la Centrul Comercial Felicia!

În perioada 15 iulie – 27 august, Centrul Comercial Felicia a pregătit pentru copii o mulțime de suprize, cu o tematică wow, care le va stârni curiozitatea și le va oferi o vacanță de vară de neuitat.

Orășelul Acvatic este un spațiu de joacă, în aer liber, amenajat în parcarea Centrului Comercial Felicia, în zona intrării din stânga (cea cu magazinele Kenvelo și Top Shop). Copii se pot juca zilnic, între orele 09:00 și 20:00, într-un loc special creat pentru cei mici, unde descoperă o lume plină de curiozități din lumea acvatică: pești, căluți de mare, recif de corali, submarin și Corabia Comorilor, toate în culori și dimensiuni impresionante.

Atracția principală a orășelului sunt cursele cu karturi, care au o formă deosebită, arătând ca nişte bărcuțe, dar și toboganul gonflabil sau Corabia Comorilor. Pentru cei mai mici pitici, Centrul Comercial Felicia a pregătit masă cu nisip, biciclete colorate, submarin, bărcuța cu nisip și alte joculețe antrenante. Părinții pot petrece timp alături de copii, în spațiul special amenajat  la umbră, pentru a-i supraveghea pe cei mici, dar și pentru a avea un moment de relaxare.

Intrarea este GRATUITĂ!

Distrează-te la Petrecerea de Deschidere a Orășelului Acvatic!

Orășelul Acvatic își deschide porțile cu petrecerea de weekend, care are loc sâmbătă și duminică,  15 iulie și 16 iulie, între orele 10:00 și 11:30. Copiii vor participa la trei probe și vor dansa alături pe pesonajele Donald Duck Marinarul și Sirena Mării Albastre. Mai mult, la finaul petrecerii, toți copiii primesc premii, diplome și baloane personalizate.

Premii zilnice pentru câștigătorii curselor de karturi

În cursul săptămânii, între orele 18:00 și 19:00, copiii pot participa la concursurile cu karturi. Primii dintre cei mai rapizi și mai curajoși, câștigă premii garantate, iar ceilalți se vor bucura de un premiu dulce din partea organizatorilor.

Atenție! Copiii pot participa la cursele de karturi, doar cu permis de barcă, care se oferă la intrarea în orășel. Cine câștigă locul 1, de 6 ori la concursurile zilnice de karturi, primește un premiu surpriză.

Activități de weekend în Orășelul Acvatic

Sfat pentru părinți: nu vă faceți planuri de weekend pentru că în Orășelul Acvatic, distracția nu se oprește. În weekendurile din perioada 22 iulie – 20 august, în fiecare sâmbătă, copii se pot bucura de sesiuni de picturi pe față, iar în fiecare duminică, de concursuri de Speed Stacks. Desigur, personajele pesonajele Donald Duck Marinarul și Sirena Mării Albastre vor fi acolo pentru a-i încânta pe cei mici.

Participă la tombola Orășelului Acvatic!

La intrarea în spațiul de joacă, părinții primesc câte un talon pentru tombola cu premii. În fiecare sâptămână, Centrul Comercial Felicia oferă celor mai nocorocoși 5 globuri luminoase.

*Talonul se depune la urna de la Centrul Cromatic, situat în zona magazinelor Takko și Deichmann

Regulamentul oficial al campaniei ”Orășelul Acvatic” îl găsiți AICI.

Vă așteptăm în Orășelul Acvatic, de la Centrul Comercial Felicia, deschis în perioada 15 iulie – 27 august, înre orele 09:00 – 20:00!

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pafina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024