De sărbători, poveștile prind viață, la Centrul Comercial Felicia!

Sărbătorile de iarnă se apropie deja, iar în Centrul Comercial Felicia, pregătirile sunt în toi: de la decorațiuni care mai de care mai sclipitoare, colinde pe culoarele centrului, la premii peste premii la Centrul Cromatic. Toată lumea este la cumpărături în perioada aceasta, Crăciunul fiind o sărbătoare în care, respectând tradiția, punem tot cei mai bun pe masă. De asemenea, este și un prilej de a petrece timp alături de cei dragi, pentru a povesti întâmplări de demult uitate.

Ca în fiecare an, la Centrul Comercial Felicia, cumpărăturile vă sunt răsplătite cu premii de Crăciun, iar spiridușii noștri vă așteaptă la punctul de premiere, Centrul Cromatic, situat în zona magazinelor Takko și Deichmann.

Cumpărăturile pentru sărbători, din perioada 27 noiembrie – 24 decembrie, vă aduc premii pe loc!

  • Sticle de vin
  • Kituri pentru prăjituri
  • Carnețele cu magnet
  • Căciuli de Moș Crăciun
  • Globuri pentru brad
  • Vouchere pentru cafea

Marele premiu: 4 televizoare Samsung Full HD!

Sărbătorile petrecute acasă, înseamnă neapărat timp petrecut în familie, când colindele și clopoțeii, se aud pierdut, pe fundalul povestirilor părinților sau a bunicilor. De aceea, anul acesta vă oferim, prin tragere la sorți, 4 televizoare Samsung Full HD, de care să vă bucurați, alături de cei dragi.

*Premiile pe loc și cele prin tragere la sorți, se acordă în baza bonurilor de cumpărături  de minim 200 Ron, de la magazinele de pe galerie și / sau hypermarketul Carefour, din perioada 27 noiembrie – 24 decembrie.

Cadouri de Crăciun, în Cromatic

În perioada 27 noiembrie – 24 decembrie, v-am pregătit premii noi, în Cromatic, care pot fi accesate în baza punctelor acumulate pe cardul Cromatic:

  • Produse cosmetice Viorica Cosmetic, pentru toată familia
  • Vouchere de cumpărături, valabile la magazinul Pepco, din Centrul Comercial Felicia

Mai mult, pentru cei mici, am dat startul înscrierilor la tombola din Cromatic, iar premiile contau în jucării, oferite săptămânal. Săptămâna aceasta puteți câștiga un set cu piese LEGO.

Povești pentru Moș Crăciun

Dragi copii,

Scrieți o scrisoare Moșului și veniți cu ea la Felicia, pe 16 și 17 decembrie. Moș Crăciun v-a pregătit surprize dulci!

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi

Search

martie, 2024