Curcubeul Vesel – un spațiu de joacă plin cu jocuri colorate

Trăim într-o eră digitală, în care jocul și joaca sunt din ce în ce mai strâns legate de laptopuri, tablete, telefoane, console, VR etc. Interactivitatea este la un nivel foarte avansat, însă partea umană, comunicativă a jocului a fost lăsată într-un plan secund.

Te invităm alături de cei mici la un eveniment diferit, la un spațiu de joacă în care copilul tău va descoperi ce înseamnă bucuria competiției. Ce înseamnă comunicarea și încrederea în echipă, cât și îndemânarea sau creativitatea.

Între 27 și 31 martie, orele 10:00 – 20:00, în Centrul Comercial Felicia, lângă magazinul Noriel, te așteptăm cu cei mici să pășești în universul jocurilor colorate:

Mașinuțe cu telecomandă

Trenulețe

Jocuri cu mingi

Jocuri de logică

Intrarea este gratuită!

Curcubeul Colorat este un spațiu de joacă pentru copii, cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani, unde părinții pot petrece un timp altfel, cu cei mici. Lăsă telefoanele și tabletele acasă și hai să te distrezi cu jocuri interactive, care vor dezvolta abilitățile de îndemânare și logică, ale copiilor.

Toți copiii primesc cadouri, care să le amintească de momentele distractive petrecute în spațiul de joacă Curcubeul Vesel, de la Centrul Comercial Felicia: puzzeluri personalizate, jocuri arc curcubeu sau moriști colorate.

Cadouri la tombolă. Părinții se înscriu automat la tombola pentru cele 5 jucării de pluș, oferite zilnic, prin tragere la sorți.

*părinții vor completa un formular de înscriere, pe loc.

**părinții sunt obligați să rămână cu copiii în spațiu.

Află mai multe detalii pe pagina de FB: Felicia.Iasi sau pe site www.felicia-iasi.ro.

Search

aprilie, 2024