Cum arata Tyra Banks fara machiaj?

Suntem obisnuiti sa o vedem pe Tyra Banks cu machiaje provocatoare si in cele mai hot ipostaze. Dar supermodelul isi doreste ca fanii ei sa stie cum arata dimineata cand se trezeste. In acest scop a postat pe contul de Instagram o  fotografie in care apare fara nici un fel de machiaj. Si ca sa nu existe dubii acesta a postat si un mesaj in care isi explica gestul:

 
“Stiti ca sunt imagini in care unele persone spun #nofilter, dar se vede ca acesta exista? Sau au facut retusuri in imagini dar ascund existenta acestora? Ei bine in acesta dimineata am decis sa va arat o farama din mine in viata reala. Am vrut atat de mult sa imi ascund cearcanele!!! Dar am spus – NU, arata-le cum esti tu in realitate. Asadar asta sunt eu! Si iata-te studiind acesta fotografie. “

In cadrul unei alte interventii, supermodelul, a recunoscut ca a folosit/foloseste diverse aplicatii pentru a retusa  imaginile postate.
Se pare ca fanii  au apreciat foarte mult sinceritatea vedetei, poza primind 49500 de like-uri in prima ora de la postare.

Ok, cand terminati de analizat trasaturile neretusate ale domnisoarei Tyra Banks va rog sa imi spuneti parerea vostra. De ce a recurs la acest gest? A luat o decizie ok aparand in aceste fotografii fara nici un fel de machiaj?

 

 

 

Search

martie, 2024