Concurs online: Câștigă 3 vouchere x 400 Ron, la magazinele din Centrul Comercial Felicia

Centrul Comercial Felicia dă startul concursului online Winter Sale!

În perioada 24 – 28 ianuarie, se desfășoară concursul online, pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia, în care dacă urmezi 3 pași simpli, ai posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 3 vouchere de cumpărături, în valoare de 400 Ron fiecare valabile la magazinele Media Galaxy, CCC și Benvenuti, din Centrul Comercial Felicia.

Este sezonul reducerilor, iar magazinele se întrec în promoții și oferte. Găsești articole de iarnă, la prețuri reduse și cu până la 60% – 70%, iar dacă nu îți vine să crezi Alexandra Dobă, Simona Nemțanu și Georgiana Constantinescu au fost în magazinele din Centrul Comercial Felicia și au alcătuit ținute cu articole exclusiv la reducere.

Cum te înscrii în concursul online Winter Sale?

1. Întră pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia

2. Alege filmulețul preferat, dintre cele 3 cu fashion bloggerii Alexandra, Georgiana și Simona

3. Dă like, scrie un comentariu cu numele unei prietene și distribuie filmulețul preferat pe pagina ta de Facebook

Și gata, te-ai înscris în concurs! Câștigătorii vor fi anunați pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia și pe site www.felicia-iasi.ro.

Provocarea pentru cei 3 fashion bloggeri a fost să realizeze ținute cu 3 tematici diferite – Casual Outfit, Elegant Outfit și probabil cea mai ”ușoară” alegere  – Personal Style.

Casual outfit sau ținutele ocazionale se protrivesc în orice aproape orice context, dacă articolele sunt bine alese, îți pun în valoare trăsăturile și te fac să te simți bine în pielea ta. Pe când, o ținută elegantă trebuie purtată la o ocazie mai specială și atunci necesită o atenție deosebită, în alegerea articolelor care o alcătuiesc.

Stilul personal sau personal Style este ceea ce te definește și poate fi exprimat prin hainele pecare le porți. Stilul personal este unic și îți conturează personalitatea, se formează în timp și îți pune în valoare caracterul.

Fashion bloggerii au alcătuit ținute ușor de purtat și cu articole din magazinele din Centrul Comercial Felicia, aflate la reducere.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro  sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi!

Search

aprilie, 2024