Concurs online: câștigă 2 x vouchere de cumpărături 500 Ron

Participă la concursul online din campania ”O vară cu prețuri fresh”, organizată de Centrul Comercial Felicia și câștigă unul dintre cele două vouchere de cumpărături, de 500 lei fiecare, valabile la magazinele Intersport și Pepco.

Concursul se desfășoară în perioada 5 – 13 iulie și tot ce trebuie să faci este să urmezi cei 4 pași simpli, de mai jos și să fii cu ochii pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia, să vezi dacă ești unul dintre norocoșii câștigători.

Concursul constă în selectarea ținutei preferate, dintre cele sugerate de către bloggerii de fashion, din Iași și distribuirea acesteia pe pagina personală de Facebook.

Pasul 1. Accesează concursul online AICI

Pasul 2. Selectează tinuța preferată

Pasul 3. Completează formularul de înscriere

Pasul 4. Dă share pe Facebook

Alexandra, Simona, Georgiana și Radu au dat o tură prin magazinele din Felicia și au realizat ținute cu articole aflate la reducere. În perioada acesta, magazinele se intrec în reduceri cu articole vestimentare și de încălțăminte din sezonul primăvară – vară 2018, aflate la prețuri și cu 50% sau chiar 70% mai mici.

Alege ținuta preferată și dă share pe Facebook!

Ținutele realizate de către bloggeri au tematici diferite, așa că sigur vei găsi una care să fie pe gustul tău. În plus, pe fiecare imagine vei găsi detaliile ținutei, dacă vrei înspirație pentru ținuta de vacanță sau de birou, dacă vrei să te apuci serios de sport sau vara asta ai în plan să mergi la toate festivalurile.

Acum că ai ales ținuta potrivită pentru tine, spune-le și prietenilor tăi despre preferința ta. Dă share pe Facebook și te înscrii în concursul  ”O vară cu prețuri fresh!”.

Câștigătorii celor două vouchere de cumpărături de 500 Ron vor fi afișați în decursul zilei de 16 iulie, pe pagina noastră de Facebook și pe site.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024