Centrul Comercial Felicia te invită la mișcare în acest weekend!

Centrul Comercial Felicia și Asociația Sport a la Iași au pregătit pentru iubitorii sportului un weekend dedicat unei competiții de baschet – IAȘI Streetball Challenge. Evenimentul se va desfășura în cadrul parcării Centrului Comercial Felicia, în zilele de 28 și 29 mai, cu probe diferite, atât individuale, cât și pe echipe.

Evenimentul face parte din calendarul național afiliat FIBA 3X3 și va avea infrastructura profesională de joc: teren sintetic, panouri omologate, oficiali de joc, tabela electronică de scor. Categoriile de vârstă sunt U14, U18, OPEN și OLDBOYS (35+), atât la masculin, cât și feminin. Echipele vor avea loturi formate din 3 jucători și o rezervă, iar regulamentul de joc este cel aprobat la nivel European. Taxa de înscriere la BASCHET 3×3 este de 100 lei/ echipă și 30 lei la Aruncări de 3 puncte. Pe lângă aceste categorii, mai există și categoriile de aruncări libere și concursurile de slam-dunk (cu participare internațională).

Vino să câștigi premiile puse în joc la IASI Streetball Challenge!

Meciurile se vor desfășura concomitent pe 2 terenuri de BASCHET 3×3, iar programul acestora, intercalat cu concursurile individuale, va fi anunțat pe site și pe pagina de facebook a competiției. La înscriere, fiecare sportiv va primi la start un kit de start, care va conține: geluri energizante, 2 tricouri oficiale ale competiției, flyerul de promovare al sponsorilor, apă plată, o licență antivirus pentru calculator.

Valoarea totală a premiilor puse în joc la eveniment este de peste 20.000 lei la toate categoriile. De asemenea, în fiecare dintre cele două zile ale competiției puteți câștiga la tombolă premii oferite de magazinul HouseFit din Centrul Comercial Felicia. Timp de două zile într-un cadru special organizat pentru competițiile de baschet, cu muzică și distracție, pe două terenuri de joc, aproximativ 70 de echipe își vor disputa clasamentul.

Vino și bucură-te de un weekend dedicat baschetului la Centrul Comercial Felicia!

Află mai multe detalii pe site-ul www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de facebook Felicia.Iasi.

 

Search

aprilie, 2024