Centrul Comercial Felicia sarbatoreste o aniversare pe toate gusturile

De 12 ani, Centrul Comercial Felicia este destinatia pentru cumparaturile zilnice sau saptamanle, iar anul acesta esti rasplatit cu premii pe toate gusturile. O luna plina de surprize dulci si parfumate, te asteapta la Centrul Cromatic, punctul de premiere, pentru cei care fac cumparaturi in perioada campaniei.

Campania aniversara se desfasoara intre 23 septembrie si 13 octombrie si va continua cu o saptamana delicioasa, pana pe 20 octombrie, in care vei descoperi secretele celor mai reusite sortimente de ciocolata.

Premiile aniversare se ofera la Centrul Cromatic, intre 23 septembrie – 13 octombrie, clientilor care au cumparaturi de minimum 120 Ron, de la magazinele de pe galerie. Poti castiga vouchere pentru prajituri Cake Expert, ciocolate, produse cosmetice cu aroma de ciocolata sau cutii cu ciocolata calda. Automat, te inscrii si la tombola, unde poti castiga, prin tragere la sorti unul din cele 12 torturi Cake Expert, oferite saptamanal.

Cadouri aniversare in Cromatic

In campania pentru aniversarea celor 12 ani, Centrul Comercial Felicia te rasfata cu premii speciale, pe care le poti accesa cu punctele acumulate pe cardul tau Cromatic: produse Avon si cutii cu ciocolata.

Daca nu ai card Cromatic si doresti sa iti faci unul, primesti cadou de bun venit, un produs cosmetic.

*premiile din campania aniversara se ofera in limita stocurilor disponibile.

Afla mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

aprilie, 2024