Centrul Comercial Felicia dă startul ofertelor Back to School

Iată că a trecut și vacanța acesta de vară și ne bucurăm de ultimele zile, pentru că școala începe mai devreme anul acesta, pe 10 septembrie. Cu bucurie sau cu… melancolie, pregătirile pentru noul an școlar au început, iar magazinele vin în ajutor cu oferte la rechizite, haine și încălțăminte sau gadgeturi.

Centrul Comercial Felicia răsplătește clienții care fac cumpărături în perioada 27 august – 16 septembrie, cu premii pentru școală, care se oferă la centrul Cromatic, situat pe culoarul din mijloc, al galeriei, în zona magazinelor Takko și Deichmann.

Tot ce trebuie să faci este să prezinți bonurile de cumpărături din perioada campaniei, la centrul Cromatic, iar în zilele de joi până duminică, primești un premiu pe loc:

  • Ghiozdane
  • Seturi de carioci
  • Penare
  • Seturi de creioane.

Mai mult, în oricare dintre zile, te poți înscrie la tombolă pentru marele premii: 1 x Hoverboard sau 3 x Vouchere cumpărături 300 Ron, valabile la magazinul Iuvas, din Centrul Comercial Felicia. Voucherele se acordă săptămânal, iar hoverboardul este oferit la finalul campaniei, celui mai nocorcos dintre participanți.

*suma bonurilor de cumpărături trebuie să fie de minimum 200 Ron, de la magazinele de pe galerie (excepție BRD) și / sau hypermarketul Carrefour.

Dacă ai card Cromatic, în perioada campaniei, poți accesa premii, în baza punctelor acumulate: vouchere valabile la clinica stomatologică Uzina de Zâmbete sau pahare pentru freshuri.

Regulament oficial este disponibil în mod gratuit, oricărui solicitant, fiind afișat pe site-ul www.felicia-iasi.ro. De asemenea, acesta este disponibil în copie, tot în mod gratuit, oricărui solicitant. Orice solicitare în acest sens poate fi făcută la Centrul Cromatic și / sau la Birourile Administrative din cadrul Centrului Comercial Felicia, Str. Bucium nr. 36, Jud. Iași, în atenția Departamentului de Marketing sau la numărul de telefon: 0232 239 600.

Suma totală a premiilor oferite în campania ”Back to School La clasă! Începe ora!”  este de 18.671,93 ron + TVA.

 Detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024