Ce va pune Mosul in ghetute?

Mos Nicolae vine si anul acesta la copiii care au fost cuminti! Centrul Comercial Felicia organizeaza evenimentul caritabil ”Ce va pune Mosul in ghetute?”, in data de 5 si 6 decembrie. Ca in fiecare an, cei mici si cei mari aduc ghetutele bine lustruite la Centrul Comercial Felicia, le lasa peste noapte si a doua zi, vin sa ia ghetutele, in care Mos Nicolae pune cadouri. Cadourile constau in dulciuri, jucarii pentru copii sau produse cosmetice, pentru cei mari.

Evenimentul ”Ce va pune Mosul in ghetute?” a devenit o traditie pentru Centrul Comercial Felicia si se afla la cea de-a XI-a editie. De la an la an, tot mai multi oameni au venit cu ghetutele lustruite si au primit cadouri, iar ajutoarele lui Mos Nicolae se pregatesc si de data aceasta sa umple ghetutele celor care au fost cuminti.

Anul acesta, Mos Nicolae aduce mai multa bucurie copiilor deoarece ei sunt cei care traiesc cu mai multa emotie sarbatorile de iarna si cred in bunatatea Mosului.

Cum participi la evenimentul ”Ce va pune Mosul in ghetute?”

1. Lustruieste-ti ghetutele.

2. Vino pe 5 decembrie la Centrul Comercial Felicia, pe culoarul din mijoc. Mos Nicolae va primi o singura ghetuta, daca e de adult si maximum 3 ghetute, daca sunt de copii. Este suficient sa aduci doar o singura ghetuta dintr-o pereche.

3. Lasa-ti ghetuta sau ghetutele, peste noapte la Felicia.

4. Intoarce-te pe 6 decembrie si descopera cadourile din ghetute.

Conditii de participare:

O persoana poate aduce o singura ghetuta. Doar daca sunt de copii, sunt acceptate maximum 3 ghetute. In cazul in care o persoana va aduce o gheata de adult si o gheata de copil, se va accepta doar una dintre cele doua.

Ghetutele se primesc in data de 5 decembrie, incepand cu ora 9.00.

Se accepta un numar de maximum 2400 de ghetute. Dupa atingerea acestui prag, centrul de primire ghetute se va inchide.

Evenimentul este gratuit.

Afla mai multe detalii pe siteul www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia!

Search

martie, 2024