Ce mai face HBO GO?

Fenomenul Game of Thrones a fost subiect principal de discuție în zilele ce au trecut. Despre păreri, numai de bine; despre argumente putem comenta pe criteriul investițiilor în cinematografie. Dar îl lăsăm pe #GOT acolo unde îi este locul, la trecut și azi vorbim despre alte încărcări pe platforma HBO GO.

Serialul ”Cernobîl”, o co-producție HBO/Sky, spune povestea dramatică a accidentului nuclear din 1986 din Ucraina, și este deja difuzat din 7 mai, în fiecare marți. Tot luna aceasta poate fi urmărit integral sezonul patru din serialul polițist ”Angie Tribeca”. În același timp, sezoanele 6, 7 și 8 din ”The Walking Dead” au fost încărcate tot de luna aceasta pe platformă.

O chestie foarte faină în luna florilor, aproape de final, e că HBO GO a făcut în fiecare sâmbătă câte un maraton de seriale, weekendul ce a trecut a fost pentru ”Victoria”, dar în celelalte săptămâni ”Obsesia Evei”, ”C.B.Strike” și ”Templierii” au fost vedete. Suntem curioși să aflăm ce vor pregăti pentru prima lună de vară.

”KILLING EVE” sau ”OBSESIA EVEI”, sezonul II este disponibil de la începutul lunii, câte un episod va fi încărcat în fiecare duminică. Intriga, pe scurt, spune așa: Eve este o agentă MI5 foarte inteligentă și cam plictisită. Villanelle este o criminală talentată și volatilă. Serialul spune povestea acestor două femei, fiecare obsedată de cealaltă și ambele prinse într-o confruntare totală.

Foarte așteptat este și serialul ”Templierii”, pe limba lor ”Knightfall” sezonul doi care a fost încărcat de pe 24 mai în fiecare vineri, de la ora 21:00. Serialul poartă telespectatorii în lumea clandestină a celei mai puternice, bogate și misterioase structuri militare din Evul Mediu, Cavalerii Templieri, care au avut misiunea să protejeze cele mai prețioase relicve creștine.

Search

martie, 2024