BikeVibe – un succes!

A doua ediție a turului ciclist BikeVibe a reunit și anul acesta aproape 500 de ieșeni iubitori de mișcare, bicicletă și sănătate, consacrând definitiv acțiunea rețelei Arcadia drept un eveniment anual îndrăgit și apreciat. După ce au îmbrăcat tricoul roșu oferit de organizatori, participanții au străbătut ieri zona centrală a orașului, pe un traseu de aproximativ 3 km, umplând străzile de culoare și voie bună.

Printre primii bicicliști sosiți în fața Palatului Culturii, cu mult timp înainte de deschiderea oficială a acțiunii, s-a numărat și Neculai B., venit tocmai din Vaslui pentru a participa la eveniment. Același domn care postase pe pagina de înscrieri la BikeVibe un savuros și mult apreciat comentariu: „Mersul pe bicicletă este pentru mine ca un medicament împotriva depresiilor și a stărilor de stres. Bicicleta mi-a redat puterea și curajul, care la un moment dat mă părăsiseră. Duminică voi pedala de la Vaslui la Iași cu bicicleta personală, ca să particip la acest eveniment.” Este numai unul dintre sutele de mesaje vii și revigorante, sincere și puternice, amuzante sau nostalgice, pline de farmec și convingere prin care fanii BikeVibe și-au motivat pasiunea pentru ciclism, dovedind din nou că aceasta unește oamenii dincolo de vârstă, statut sau preocupări.

Turul ciclist BikeVibe a început ieri, după o scurtă procedură de înscriere, în aplauzele entuziaste ale organizatorilor. Mari și mici, experimentați sau începători, dar cu toții plini de energie și de zâmbet, bicicliștii au parcurs fără probleme sau incidente traseul stabilit: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Podu Roș – Splai Bahlui mal drept – Bd. Tudor Vladimirescu – Str. Elena Doamna – Str. Anastasie Panu și înapoi la Palatul Culturii. Echipajele de poliție și de jandarmi au asigurat protecția participanților și au vegheat ca întregul eveniment să se deruleze în cele mai bune condiții.

La revenirea din cursă, alte surprize i-au așteptat pe bicicliști, adăugând evenimentului un plus de atractivitate și farmec: o antrenantă demonstrație de zumba, cadouri de la sponsori și în final tragerea la sorți a celor 70 de premii ale tombolei BikeVibe. Cei mai norocoși dintre participanți au avut astfel ocazia să câștige carduri pentru servicii de sănătate marca Arcadia, vouchere valorice pentru mobilier, servicii de optică medicală, servicii de restaurant, pentru achiziția de înghețată sau de articole sportive, abonamente și carduri de acces la importante centre de sport și agrement din oraș, precum și pachete cu produse alimentare.

Reușita întregului eveniment nu ar fi fost posibilă fără sponsorii generoși: Hill Center, Vision for You, Ispal, Kosarom, Betty Ice, Auchan, Rodotex, Fiterman Pharma, Dorna-Izvorul Alb, Nike, Club Armony, Little Texas, IˈVelo prin Green Revolution și Raiffeisen Bank și fără partenerii media Ziarul de Iași, Antena 1 Iași, Zile și Nopți, Șapte Seri, newsiasi.ro, oradestiri.ro, inoras.ro, iasi4fun.ro, businessclass.ro.

La final, după un eveniment reușit și plin de energie pozitivă, rămâne concluzia tuturor celor prezenți – organizatori și participanți deopotrivă – că mersul pe bicicletă înseamnă sănătate, relaxare și distracție, fiind o minunată activitate de timp liber, dar și o soluție benefică de deplasare în oraș.

Cea de-a doua ediție BikeVibe a fost dedicată împlinirii a 4 ani de activitate de la lansarea grupului Arcadia ca rețea medicală integrată, cu servicii complete de sănătate pentru adulți și copii. Astăzi, Arcadia înseamnă 2 spitale, 2 policlinici, 2 centre de imagistică medicală, 1 unitate publică de prim-ajutor și 1 unitate de servicii medicale mobile, fiind cel mai important furnizor privat de sănătate în regiunea nord-estică a României.

Search

aprilie, 2024