Biblioteca din Parcul Lecturii

Daca aveati chef sa stati intinsi pe iarba si sa cititi o carte, si doar adierile varatice ale vantului sa va deranjeze lectura, Muzeul Literaturii Romane Iasi va poate indeplini dorinta. Sambata, 13 iulie 2013, va fi prima zi cand cei care doresc sa citeasca o carte in Parcul Lecturii de la muzeul „Vasile Pogor”, o pot face mai usor.  

Construirea unei biblioteci fizice cu acces liber si gratuit, pentru a facilita lectura in aer liber, este o idee care se afla de multa vreme in planurile muzeului si face parte din strategia de revitalizare a Muzeului Literaturii Romane Iasi. Primii pasi au fost realizati, existand deja cateva carti care vor ocupa rafturile bibliotecii. Persoanele care aleg sa-si petreaca timpul in Parcul Lecturii din fata Casei Pogor au acum optiunea de a lua cu imprumut o carte de citit.  

Subliniem faptul ca orice contributie este binevenita. Iubitorii de carte, si nu numai, sunt invitati sa doneze in cadrul Retro bazarului din 13-14 iulie (eveniment organizat de Asociatia „Mai bine”, Slow Food Iasi, Acaju, in parteneriat cu Muzeul Literaturii Romane Iasi). De asemenea, cartile pot fi donate oricand la sediul muzeului „Vasile Pogor”.  

Sursa si credit foto: www.muzeulliteraturiiiasi.ro

Search

aprilie, 2024