BEST Iaşi recrutează

În perioada următoare, BEST Iaşi se îmbogăţeşte prin recrutarea unei noi generaţii de membri aspiranţi.

Cine suntem noi?

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie studenţească de nivel european. Prezenţi în mediul european încă din anul 1989 iar în Iaşi din 2000, ne-am dedicat cei 16 ani de activitate pe plan local şi aproape 30 pe plan european îmbogăţirii universului social şi cultural dar şi  cunoştinţelor tehnice ale studenţilor.

Plecând de la viziunea noastră, Empowering diversity, şi având 5 valori care ne definesc identitatea ca şi membri ai organizaţiei ( Fun, Friendship, Flexibility, Improvment & Learning), ne-am pus la lucru toate forţele pentru a ne îndeplini misiunea, dezvoltarea studenţilor (Developing Students).

De ce BEST?

 În BEST, le punem la dispoziţie studenţilor un mediu non-formal propice dezvoltării, în care accentul cade pe aspecte importante ale vieţii sociale precum formarea deprinderilor de lucru în echipă, comunicare, time management şi acceptarea şi înţelegerea schimbării.

Voluntariatul în organizaţie creează un background solid pentru o viitoare carieră, atât din punctul de vedere al abilităţilor tehnice cât şi a soft-skills. Prin evenimentele pe care le organizăm, ne dezvoltăm atât noi cât şi studenţii participanţi la cele 4 proiecte desfăşurate anual: competiţia de inginerie EBEC, evenimentul naţional de carieră, JobShop®, evenimentul educaţional BEST Training Weekend şi Cursul Academic de Vară.

Cum te poţi alătura organizaţiei?

Procesul de recrutare constă în 3 etape. Prima dintre acestea este completarea unui formular de aplicare de pe site-ul www.recrutari.bestis.ro  până pe data de 22 februarie, urmată de susţinerea unui interviu. Studenţii care trec de etapa de interviuri sunt aşteptaţi la un trainining de soft-skills şi la un studiu de caz care testează abilităţile de lucru în echipă.

Dacă ţi-am atras atenţia, te aşteptăm alături de noi, în una dintre cele mai importante organizaţii studenţeşti de voluntariat din Europa! Mai multe informaţii poţi afla accesând site-ul, www.bestis.ro  sau pagina de Facebook, BEST Iaşi.

Search

aprilie, 2024