BEST Events – Descoperă Europa, dobândind aptitudini noi

BEST Events reprezintă oportunitatea ideală de a dobândi noi cunoștințe și experiențe, prin participarea la cursurile din acest program, ce se desfășoară în Europa.
Poți participa la cursuri academice (Academic Courses), evenimente de relaxare (Leisure Events) şi cu teme educaţionale (Events on Education).
Tot ce trebuie să faci este să îți alegi cursul, să aplici în perioada
17 februarie – 16 martie și să îți găsești modalitatea de transport, masa și cazarea fiind asigurate de organizatori.
  BEST Events te ajută să îți îmbogăţești cunoştinţele şi să îți faci noi prieteni din întreaga Europă.
  Cursurile BEST de Vară acoperă domenii diverse de la inginerie electrică și civilă, management, mecanică, arhitectură până la economie și management industrial. Ele se vor desfăşura în oraşe precum Viena, Copenhaga, Praga, Madrid, Istambul, Porto și multe altele, iar lista completă îți stă la dispoziție pe site-ul www.123pleciundevrei.bestis.ro .


         BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie europeană de voluntariat apolitică şi non-profit, dedicată studenților din domeniul tehnic.Încă din 1989 am creat oportunitatea de a comunica, coopera și de a face schimb de experiență între studenții din cele mai importante centre universitare ale Europei.
         BEST Iași a luat naștere în anul 2000 din inițiativa unor studenți ai Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași, care împărtășeau aceleași valori ca și membrii BEST din Europa și care prin motivația lor au reușit să facă dintr-un vis un obiectiv atins.


Coordonator local BEST Events
Gheorghiţă Chirilă
☎ Tel: +40 755 08 55 70
✉ E-mail: gheorghita.chirila@BEST.eu.org


Președinte BEST Iași
Mariana Doroftei
☎ Tel: +40 755 08 55 74

Search

martie, 2024