Back to School – Ești gata de școală?

Vacanța de vară e pe terminate și au început pregătirile de noul an școlar. În magazinele din Centrul Comercial Felicia, găsești oferte la rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte, pentru cei mici, astfel încât prima zi de școală să fie una dintre cele mai frumoase. Emoțiile îi cuprind pe cei mici o dată cu începerea noului an școlar, iar părinții le sunt alături, retrăind totodată momentele din primele zile de școală.

Din lista de cumpărături pentru școală e musai să nu lipsească ghiozdanul și rechizitele, încălțămintea confortabilă de sezon, gecile sau vestele pentru diminețile reci și hainele elegante pentru zilele speciale. Pentru liceeni, dar și pentru cei mai mici, gadgeturile trebuie neapărat trecute pe listă, fie că vorbim despre un smartwatch, fie o tabletă sau un laptop.

Centrul Comercial Felicia îți răsplătește cumpărăturile pentru școală cu premii, la Centrul Cromatic. Dacă vii cu bonurile de cumpărături din perioada 2 – 15 septembrie, în valoare de minimum 200 Ron, primești pe loc unul dintre premiile:

  • Seturi de pixuri
  • Borsete
  • Calculatoare portabile
  • Rucsacuri pentru copii

Tombolă: câștigă săptămânal 3 x Drone pentru copii!

Centrul Comercial Felicia oferă 6 drone pentru copii, prin tragere la sorți, celor care se înscriu în campania Back to School, din perioada 2 – 15 septembrie. Înscrierile se fac zilnic, la Centrul Cromatic, în baza bonurilor de cumpărături de minimum 200 Ron. Extragerile se fac săptămânal, iar numele câștigătorilor se vor afișa pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia și pe site.

*premiile se acordă în limita stocurilor disponibile

**bonurile de cumpărături sunt valabile de la magazinele de pe galerie și / sau hipermarket Carrefour, cu excepția facturilor plătite la banca BRD sau Recepție Clienți Carrefour.

Cadouri pentru școală în Cromatic

Pentru începutul de școală, la Centrul Cromatic poți accesa noi premii, cu punctele acumulate pe cardul Cromatic. Premiile speciale pentru școală, sunt acordate în limita stocului disponibil, iar pe perioada campaniei, poți alege ce dorești să primești:

  • Cărți
  • Seturi de markere
  • Cutii pentru sandwich
  • Seturi cu periuță de dinți

Cu punctele de pe cardul Cromatic, poți participa și la tombola, cu extragere săptămânală, în care, în schimbul unui mix de puncte verzi, portocalii și roz, te înscrii pentru cele 2 perechi de căști Sony.

Descoperă ofertele Back to School, de la magazinele din Centrul Comercial Felicia și fii gata de noul an școlar!

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi!

Search

martie, 2024