Atelier de gătit pentru copii – Ediția a II-a

Energia și nerăbdarea celor mici te scot din casă? Petrece un weekend altfel cu copilul tău și vino la Centrul Comercial Felicia, unde cei mici vor fi bucătari – chef, pentru o zi.

Centrul Comercial Felicia organizează cea de-a doua ediție a atelierului de gătit pentru copii, care va avea loc în weekendurile 25 – 26 februarie și 4 – 5 martie, începând cu ora 10:30 și până la 12:00, în zona magazinelor Takko și Deichmann.

Iată ce rețete au pregătit bucătarii de la Soft & Grace pentru cei mici:

Atelier 1. Mini sandwhich-uri creative  – 25 februarie

Atelier 2. Desert vrăjitoare cu fructe și pișcoturi – 26 februarie

Atelier 3. Salată curcubeu – 4 martie

Atelier 4. Măr cu unt de arahide și cereale  – 5 martie

Pentru a participa la ateliere, sunați la numărul de telefon 0756 048 267, de luni până vineri, în intervalul 09:00 – 18:00. Un copil poate participa la un singur atelier, iar rezervările se fac doar la numărul menționat mai sus.

Atelierele vor începe la ora 10:30, când se vor verifica rezervările făcute telefonic, apoi copiii se vor așeza la mese și, sub îndrumarea bucătarilor de la Soft & Grace, vor găti preparatele simple, gustoase şi creative.

La finalul atelierelor, fiecare copil va primi câte o diplomă și un premiu dulce. De asemenea, părinții se pot înscrie la tombolă iar copiii pot câştiga prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 șorțuri, oferite la fiecare atelier.

Important!

*Înscrierile se fac prin apel telefonic și nu mesaj text pe telefon sau pe pagina de Facebook a Centrului Comercial Felicia.

*Nu se fac înscrieri pe loc, în ziua evenimentului, decât pentru cei care sunt prezenți la începerea evenimentului și se eliberează locuri dintre cele rezervate.

*Nu se fac înscrieri la fata locului pentru celelalte ateliere.

*Copiii înscriși trebuie să fie prezenți în ziua atelierului, la ora 10:30, pentru a se verifica rezervarea. În caz că întârzie, locul va fi cedat altui participant.

*Vârsta minimă pentru a participa este de 4 ani.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook: Centrul Comercial Felicia Iasi.

Search

aprilie, 2024