Atelier de gătit pentru copii

Bucătăria este o atracție pentru cei mici, mai ales când sunt implicați în realizarea preparatelor și totodată, există și un strop de pasiune pentru arta culinară. Atelierele de gătit reprezintă o activitate în care cei mici nu numai că descoperă noi abilități, precum spirit competitiv, creativitate sau îndemânare, dar este și o modalitate de relaționare și de a petrece timpul liber.

Centrul Comercial Felicia organizează și anul acesta ateliere de gătit pentru copii, în colaborare cu echipa Soft & Grace. Copiii vor găti rețete simple și creative, alături de bucătari profesioniști.

Ateliere de gătit

  • Sandwichuri roboțel – 27 ianuarie
  • Tiramisu iepuraș  – 28 ianuarie
  • Sandwichuri iepuraș – 3 februarie
  • Arici din fructe – 4 februarie

Durată și locație

Fiecare atelier se desfășoară în intervalul 10:00 – 12:00, în Centrul Comercial Felicia, lângă magazinul Salamandra Kids, localizat în proximitatea intrării principale.

Modalitatea de desfășurare a atelierelor

Participarea la atelierele de gătit este gratuită, în baza programării doar la numărul de telefon 0756 048 267.

*Programările pentru atelierele din weekendul 27 – 28 ianuarie, se fac în intervalul 22 – 26 ianuarie, orele 09:00 – 18:00, iar pentru atelierele din weekendul 3 – 4 februarie, în zilele de 29 ianuarie – 2 februarie, în același interval orar.

Atelierele vor începe la 10:00, când se vor verifica programarile făcute telefonic, apoi va urma cu o scurtă introducere despre preparatul ce urmează a fi gătit. Toți copiii vor fi așezați la măsuțe și vor fi îndrumați de către bucătarii Soft & Grace, în realizarea rețetei. Spre final, copiii vor primi diplome din partea organizatorilor și surprize dulci, de la Dopo Poco.

Participă la tombolă!

Câștigă una din cele 16 invitații Soft & Grace sau una din cele 24 de cărţi cu reţete pentru copii “Mami, e gata?”.

Părinții își pot înscrie copiii la tombolă, unde pot câștiga una din cele 16 invitații la atelierele de gătit pentru copii, organizate de Soft & Grace sau una din cele 24 de cărţi cu reţete pentru copii . 4 invitaţii şi 6 cărţi vor fi oferite în fiecare zi a evenimentului.

Regulament

Vârsta minimă pentru a participa este de 4 ani, iar vârsta maximă este de 12 ani.

Înscrierile se fac prin apel telefonic și nu mesaj text pe telefon sau pe pagina de Facebook a Centrului Comercial Felicia.

Un copil poate participa la un singur atelier. 

Nu se fac înscrieri pe loc, în ziua evenimentului, decât pentru cei care sunt prezenți la începerea evenimentului și se eliberează locuri dintre cele rezervate.

Nu se fac înscrieri la fața locului pentru celelalte ateliere.

Verificarea rezervărilor se face în intervalul 10:00 – 10:30. În cazul în care ajungeți la eveniment după această, locul va fi cedat altui participant.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook: Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024