Aprilie la cinema

Joi, ce zi bună de încheiat cu un film pe marile ecrane. Și azi avem de unde alege, ba chiar din pelicule lansate în premieră. ”Little”, ”Leto” și ” Dragged Across Concrete” sunt azi în atenția noastră.

”Little” sau ”Șefa a intrat la apă” se prezintă ca fiind o comedie. Povestea pe scurt sună așa: Regina Hall, pe care o știm din Girls Trip, și Marsai Martin, din serialul Black-ish sunt protagonistele comediei Șefa a intrat la apă, prima, în rolul președintei unei companii IT de succes, iar cea din urmă, în versiunea adolescentină a acesteia, care se trezește într-o dimineață că are acum 13 ani, fix înaintea unei prezentări de care depinde viitorul firmei ei. Issa Rae (Insecure), este April, multîncercata ei asistentă personală și singura care cunoaște secretul – și anume că torționara ei este acum captivă în trupul unei fetițe. Șefa a intrat la apă este o comedie ireverențioasă despre prețul succesului, puterea solidarității feminine și despre o a doua șansă de a te maturiza așa cum trebuie.

”Leto” sau ”O vară rock’n roll” spune povestea rock-ul sovietic de la finalul anilor ’80, a unui mare star al unei trupe din Sankt Petersburg. Un film care a făcut furori la festivalul de la Cannes și care are premiera în această seară în toate cinematografele din țară.

”De cealaltă parte a justiției” este traducerea titlului american ” Dragged Across Concrete” care spune povestea a doi polițiști suspendați atunci când în presă apare un video cu cei doi făcând abuz de putere. Rămași fără bani si opțiuni, cei doi polițiști decid să pătrundă în lumea interlopă, însă descoperă mai mult decât s-ar fi așteptat.

Trei propuneri de unde chiar avem cum să alegem în această zi apropiata de week-end, de mers la cinema la început de week-end…

Un articol de Bianca Ioan

Search

aprilie, 2024