APAR PRIMII GHIOCEI…

        …Și, la fel, apar și primele produse Seroussi din colecția de Primăvară / Vară în magazinele din întreaga țară. Dacă nu știți unde se află cel mai apropiat magazin Seroussi, vă invităm să utilizați aplicația Store Locator de pe pagina noastră de web: www.seroussi.ro .

       Ce noutăți vă oferim în acest sezon? Desigur, fiind cunoscuți pentru calitatea țesăturilor și a execuției costumelor, în primul lot din acest nou sezon am livrat către magazine mai multe poziții de costume business, în culori preponderent albastre sau bleumarin, în fituri diferite: SLIM sau TAILOR FIT. Astfel aveți posibilitatea să alegeți între un costum croit strâns pe corp, sau un pic mai lejer, cât să vă asigure un comfort absolut la birou.

MORE SPACE FOR ELEGANCE

Țesăturile în carouri nu au dispărut niciodată, fiind prezente în fiecare colecție. Ele vin ca o completare a clasicelor costume office bleumarin sau negre, aducând o pată de culoare în plus în dulapul celor care poartă zilnic costum. Noi vă oferim o frumoasă țesătură ”Prince du Galles” de nuanță albastră ca cerul de vară, la care am sugerat o batistă în culoarea soarelui. La sacouri am optat pentru o serie de țesături cu texturi interesante, neobișnuite, cu aspect creponat sau de tricot. Ca și noutate, apar diferite modele semicăptușite, tocmai bune pentru ședințe înfocate sau zile toride la birou, pentru călătorii lungi sau ieșiri în cluburi, seara după program.

Accesoriile acestui sezon sunt alese în completarea costumelor și a sacourilor office sau casual: clasice cămăși uni, cu manșetă dublă sau normală, cămăși cu contrast, sau cu imprimeuri paisley sau florale, batiste din mătase – un ”must have” și al acestui sezon, cravate și papioane în variate combinații coloristice. Toate aduc o adiere de noutate în garderobă dar și în atitudinea bărbatului modern.

Asadar , va asteptam sa descoperiti noua colectie SEROUSSI in magazinul din Palas Mall Atrium etaj 1.

 

Search

mai, 2024