Animații în aprilie

Săptămâna aceasta aduce pe marile ecrane o noi producții încadrată în categoria filmelor animate. Animație și Aventură par a fi două cuvinte esențiale pentru universul copilăriei, dar, odată cu producțiile cinematografice de la Disney, animațiile aventuroase de pe ecrane au ajuns să fie îndrăgite și de părinți, bunici sau mătuși.

”Missing Link” este un exemplu care promite culorile și morala filmelor pentru copii care ajung să fie vizionate (de voie, de nevoie) și de cei mari. Dl. Link îl recrutează pe exploratorul Sir Lionel Frost pentru a-l ajuta să-și găsească rudele demult pierdute în tărâmul fantastic Shangri-La. După ce și aventuriera Adelina Fortnight li se alătură, pornesc într-o lungă călătorie pentru a-l ajuta pe dl. Link. Prietenia și regulile vieții sunt așezate aici pe scăunele albe pentru privirile ochilor curați. ”Missing Link” este programat să apară pe 12 aprilie.

”Wonder Park” promite și el lecții neprețuite de aventură în universul colorat și plin de imaginație al copilăriei. ”Wonder Park” este chiar ce spune titlul că este; un parc magic care prinde viață, atenție, doar datorită imaginației lui June. E lesne de înțeles că June este o fetiță cu puteri speciale care va reuși să devină repede prietena tuturor, nu?

În cele din urmă, să nu uităm de ”Tea Pets” sau, pe românește, ”Jack și figurinele fermecate” care a fost proiectat pentru prima dată săptămâna trecută. Figurinele pentru servit ceaiul nu sunt doar niște obiecte de colecționat ci și talismane care poartă noroc. În povestea noastră, ele sunt chiar și mai mult: talismane cu adevărat fermecate! Protagonistul nostru, Jack, trăiește într-un magazin de ceai, și este singurul care nu își poate schimba culoarea, deși a fost creat de un maestru foarte priceput.

Un articol de Bianca Ioan

Search

aprilie, 2024