Ai cumva o păturică?

A zecea ediție a evenimentului „Ai cumva o păturică?” va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, între orele 14:00 – 16:00, în parcarea hypermarketului Carrefour Felicia. Evenimentul este organizat anual pentru padocurile din Iași și are ca scop strângerea de alimente, pături, haine vechi, covoare, medicamente și produse de curățenie.

 

Ca în fiecare an, căţeii de la padocurile din Iaşi au mare nevoie de puţinul pe care iubitorii de animale îl pot dona pentru Adăposturile de câini din Târgu Frumos, Tomești și Miroslava, respectiv pentru Asociația Max Dog, astfel încât iarna să treacă mai ușor pentru ei.

 

Ediția a noua a evenimentului a colectat donații de trei ori mai consistente decât cea din anul precedent, o dovadă clară a faptului că putem fi de mare ajutor printr-un gest mărunt:

** Hrană uscată – căței – 5706 kg

** Hrană umedă – căței – 584 kg

** Hrană uscată – pisici – 115 kg

** Hrană umedă – pisici – 18 kg

 

Pe lângă acestea, s-au mai adunat atât oase (35 kg), pâine (10 kg), gustări pentru căței (8 kg), pături (13 m3), clor (70 l) și alte produse de curățenie (hârtie, detergent etc), medicamente (iod, unguente, apă oxigenată etc), jucării, cât și donații în bani în valoare de 1500 RON.

 

„Ne dorim ca și anul acesta să ne dovedim dragostea față de cei care nu cuvântă. Credem că ieșenii pot deveni Moș Crăciun pentru animalele fără stăpân, măcar pentru câteva ore”, au precizat organizatorii. De asemenea, aceștia încurajează donatorii să adopte din padocurile din Iași: „Chiar dacă nu vom schimba lumea, pentru fericitul ales aceasta va deveni cel mai frumos loc cu putință”.

 

Ediția din acest an este organizată de Argo, cu sprijinul Carrefour Felicia, Amaze Photography Studio, Atelier de Film, Thundra și The Box, alături de alte companii partenere. 

Search

martie, 2024