Aeroportul International Iasi anunta o noua ruta directa catre Dublin

Aeroportul Iasi anunta o frecventa pe saptamana pentru Dublin, destinatie operata de TAROM.

O prima noutate in orarul de iarna al Aeroportului International Iasi, dupa darea in folosinta a noii piste, in 21 august, este ruta directa Iasi-Dublin-Iasi, zbor operat de Compania TAROM.

Programul de operare este urmatorul:

PERIOADELE 30 OCT 2014-18 DEC 2014 SI 08 JAN 2015-26 MAR 2015

RO399 IAS-DUB cu plecare joia la ora 21.35 din Iasi

RO400 DUB-IAS cu plecare vinerea la ora 00.20 din Dublin

Primul zbor va avea loc, asadar, joi 30 octombrie. Biletele sunt déjà in vanzare pe platforma de rezervari online a Companiei TAROM si la agentii comerciali, preturile pornind de la 225EUR la care se adauga taxele de aeroport.

Dublin este o alta capitala de care legam acum direct, Iasul. TAROM este un partener de incredere cu care speram sa dezvoltam colaborarea. In acelasi timp, aceasta veste nu va fi singura veste buna din acest an, de dupa inaugurarea pistei noi. Sa nu uitam ca pentru 2014 Dublin este a treia destinatie noua, directa de la Iasi, dupa Tel Aviv si Milano.” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi

Echipa Aeroportul Iasi multumeste iesenilor pentru increderea acordata si pentru reactiile pozitive primite ca urmare a efortului de dezvoltare si de promovare a Aeroportului Iasi.

Search

aprilie, 2024