A dog’s journey

”Câinele, adevăratul meu prieten” este filmul care săptămâna trecută a ocupat loc fruntaș în box office-ul american. Pe englezește ”A dog’s journey” a avut în weekend-ul trecut o valoare a încasărilor estimată la două milioane 520 de mii de dolari. Filmul este partea a doua din seria cu același nume, și, din cercetarea online făcută, a fost și foarte așteptat de spectatorii de cinema.

Scenariul este bazat pe cartea cu același nume semnată de Wiliam Bruce Cameron, autor american ce a lansat volumul în 2012. Devenit repede bestseller, romanul a impresionat și a făcut subiectul unui scenariu și el apreciat pus sub coordonarea celor de la Universal Studio. Partea întâi are titlul original ” A dog’s purpose” – și, și în acest caz, cartea și filmul s-au vândut bine și  au primit recenzii pozitive.

Povestea producției cinematografice este bazată pe ideea de prietenie, iar în această a doua parte îl regăsim pe iubitul cățel Bailey într-o nouă căutare a drumului potrivit. Bailey se va întâlni cu un nou destin și asta va face ca cei care îl iubesc să ajungă în locuri de neimaginat. Incredibila legătură dintre oameni și necuvântătoare este o nouă dovadă a conexiunii puternice pe care o avem cu natura. ” A dog’s journey” este povestea care surprinde ideea liniștitoare a prieteniei adevărate care salvează, construiește și rezistă pe fundația unui bine de dorit.

Povestea lui Bailey din Michigan, câinele devotat, este istoria unei prietenii fără limite, deci a unei prietenii adevărate – producție cinematografică emoționantă, potrivită publicului care se poate lăsa impresionat de scenarii sentimentale. Filmul a avut premiera la începutul lunii mai și mai poate fi încă urmărit la cinema.

Un articol de Bianca Ioan

Search

aprilie, 2024