1 Mai mult timp petrecut în familie!

Se apropie 1 Mai și cu toții vom avea o mini vacanță, în care vom petrece alături de cunoștințe, prieteni, sau familie. Și cum sperăm ca vremea să țină cu noi, ieșirile la iarbă verde sunt cele mai potrivite activități, în această perioadă. Câteva pături, mingi și alte joculețe pentru cei mici și preparate pentru o masă copioasă, gătită pe grătarul încins.

Centrul Comercial Felicia organizează în perioada 27 aprilie – 1 mai, campania 1 Mai mult timp petrecut în familie!, în care dacă ai cumpărături de minim 100 lei, primești pe loc un premiu, pe care îl poți ridica de la Centrul Cromatic, situat pe culoarul din mijloc, în zona magazinelor Takko și Deichmann.

 Vino cu bonurile de cumpărături de la magazinele de pe galerie și / sau hypermarket Carrefour, în valoare de minim 100 lei și vei primi un clește pentru grătar personalizat, astfel încât să poți găti cele mai delicioase preparate pentru familia ta.

Important!

*Un client poate primi un singur premiu pe zi, indiferent de numărul bonurilor prezentate sau de valoarea acestora.

**Premiile vor fi acordate în limita stocului disponibil.

Te așteptăm la Centrul Cromatic, cu bonurile de cumpărături de minim 100 lei de la magazinele de pe galerie și / sau hypermarket Carrefour, și primești pe loc un clește pentru grătar.

Află mai multe detalii de www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

martie, 2024