Concurs de șotroane literare în pregătirea festivalului copilăriei

Muzeul Național al Literaturii Române Iași lansează o provocare în pregătirea evenimentului Șotron. Festivalul copilăriei. Copiii de toate vârstele sunt invitați să deseneze șotroane pe teme literare, pe hârtie sau pe asfalt, ilustrându-le cu personaje din cărțile preferate.

Fotografiile creaţiilor pot fi trimise pe pagina de Facebook Șotron.Festivalul copilăriei sau la adresa de e-mail muzeul.literaturii@gmail.com, fiind specificate numele și vârsta participantului. Desenele vor fi publicate pe pagina festivalului, iar trei dintre acestea vor fi premiate cu cele mai îndrăgite apariții de cărți pentru copii și jocuri. Termenul limită de trimitere este 1 iunie 2020.

Șotron. Festivalul copilăriei este un eveniment anual pentru copii organizat de Muzeul Naţional al Literaturii Române Iași, adunând mii de participanți an de an, încă de la prima ediție. Anul acesta, întrucât ne aflăm în perioada stării de alertă şi din dorinţa de a proteja participanţii, vom desfășura o ediție specială, online, cu surprize și resurse educaționale puse la dispoziție de organizatori și partenerii festivalului. Mai multe detalii despre eveniment vor fi publicate  în curând pe site-ul www.sotroniasi.ro, dar și pe paginile de Facebook ale festivalului și Muzeului Național al Literaturii Române Iași.

sotron

Search

martie, 2024