Recomandari filme romantice

Saptamanile trecute am inceput sa facem recomandari de filme de dragoste. Vremea de mai merge perfect cu niste noi propuneri de filme romantice. Tot mai sunt cateva zile pana scapam de izolare si zic sa le umplem cu momente siropoase.

Long Shot

Fred este un jurnalist libertin și talentat, cu o inclinație evidentă către probleme. La polul opus, Charlotte este o femeie influentă și sofisticată, cu o carieră de succes în diplomație și aspirantă la poziția de Președinte. Aparent, cei doi nu au nimic în comun, doar că, în trecut, Charlotte obișnuia să fie bona lui Fred. Când aceștia se reîntâlnesc întâmplător, ea este este fermecată de umorul lui Fred și îl angajează la impuls ca purtător de cuvânt și consilier. Acesta este total nepregătit pentru lumina reflectoarelor, ceea ce dă naștere unor incidente periculoase, iar chimia dintre protagoniști generează scântei și mult umor.

After

Tessa este o studentă conștiincioasă, cuminte și loială prietenei ei din liceu. Ajunsă la facultate, este înarmată cu ambiții mari pentru viitorul ei, dar lumea sa păzită se deschide atunci când îl întâlnește pe misteriosul și rebelul Scott. Acesta pune la îndoială tot ceea ce credea că știe despre ea însăși și despre ce vrea de la viață.

Before Sunrise

Doi tineri se întâlnesc într-un tren și ajung să-și petreacă o seară împreună, în Viena. Ambii știu că au la dispoziție doar momentul prezent, ceea ce lasă loc de conversații reale și o descoperire reciprocă dincolo de probabilitatea unui viitor împreună. Cadrele sunt superbe, replicile provocatoare, iar prestația lui Ethan Hawke și Julie Delpy cât se poate de naturală. Ei sunt doi călători care se îndrăgostesc într-un tren din Europa și asta este tot ce contează.

Friends with benefits

Poate o prietenie neașteptată să se lase cu mai mult?

Dylan și Jamie, personajele principale ale acestei povești încep să experimenteze exact acest tip de relație bazată pe beneficii. Când ceea ce cauți e mai aproape decât crezi, e posibil să afli dacă niște sex „fără sentimente” duce sau nu la happy end într-o prietenie. Bun de vizionat, nu?

 

Isn’t it romantic?

Cum ar fi ca după o lovitură la cap să te trezești într-un „coșmar” romantic? Tipul perfect, job-ul perfect, garderoba perfectă și cadouri perfecte? O parodie savuroasă care adună la un loc toate clișeele romantice întâlnite în filme. E un „must see” pentru o seară relaxantă!

The perfect date

Din dorința de a strânge bani pentru facultate, un tânăr licean dă startul unei aplicații de dating prin care câștigă bani pentru interpretarea rolului de „iubit”. Într-o zi îi vine ideea strălucită de a interpreta rolul de „iubit de rezervă”. Când planul pare să dea roade, el o întâlnește pe fata visurilor lui. Asta sună cel puțin interesant, așa că merită să-i afli finalul!

 

To all the boys I loved before

Îți plac poveștile atipice de dragoste pentru adolescenți? Atunci trebuie să vezi acest film care ilustrează povestea unei adolescente care scrie scrisori de dragoste pentru cinci băieți diferiți pe care îi place. Când acestea ajung la ei prin întâmplare, viața fetei o ia razna. Oare ce ai fi făcut în locul ei?

Easy A

Întâmplările se dezvoltă în jurul reputației într-o perioadă care aceasta este foarte importantă, la liceu. Olive Penderghast născocește o poveste suficient de intrigantă încât să devină vedetă în liceu. Dar când pierde controlul asupra zvonurilor incredibile, își dă seama că va intra în bucluc dacă nu va lămuri anumite aspecte care pot afecta viețile altora. Un film despre decizii și învățături, zicem noi.

When we first meet

Cum se poate să fii îndrăgostit până peste cap de o fată, să petreci o seară în compania ei, iar peste 3 ani să se căsătorească cu altcineva? It’s about magic, iar Noah nu se lasă cu una cu două. Cu ajutorul unei fotografii, acesta se întoarce în timp, în seara în care a cunoscut-o și încearcă să o cucerească. Oare va reuși?

Me before you

O poveste simplă, dar complicată. Odată cu începerea unui nou job în casa lui Will Traynor, începe și un nou capitol în viața Louisei Clark. Will, un fost bancher cu spirit de aventură, decide să renunțe la viața socială după ce suferă un accident tragic, iar în contrast, tânăra încearcă să-l „contamineze” cu pofta ei de aventură. Finalul este pe cât de emoționant, pe atât de atrăgător.

Știm că „viața bate filmul”, dar uneori chiar putem să găsim inspirație în poveștile descrise în filme. Vă avertizăm însă că aceste filme romantice au intense efecte de relaxare, dar și de reflectare! Nu ezitați să depășiți doza recomandată de inspirație și să împărtășiți cu prietenii toate lecțiile cu care rămâneți după vizionare.

Search

martie, 2024