Office 365 este acum Microsoft 365

Office 365 devine Microsoft 365 pe 21 aprilie cu un nume nou și mai multe avantaje. Acest  articol explică ce este inclus în acest soft, noile abonamente M365 și prețurile acestora. Pentru a recupera fișierele șterse/pierdute de pe dispozitivele de stocare, puteți utiliza instrumentul gratuit de recuperare a datelor de la MiniTool .

Microsoft anunță că noile abonamente Microsoft 365 Personal și Family vor înlocui abonamentele existente pentru Office 365 Personal și Home.

Puteți profita la maximum de Microsoft 365 cu aplicații Office Premium, stocare suplimentară în cloud, securitate avansată și multe altele. Verificați mai jos noile produse , abonamente, prețuri, funcții etc.

 

Ce este inclus în Microsoft 365?

Familia Microsoft 365 înlocuiește Office 365 Home. Acest abonament  include aplicații Office ca Office 365 cum ar fi Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher (numai pentru PC), Access (doar pentru PC), etc. Puteți instala aceste aplicații Office pe dispozitivul dvs. preferat, cum ar fi Windows, macOS, iOS, și Android.

Abonamentul Microsoft 365 Family include și serviciul de stocare online OneDrive. Puteți obține 1 TB OneDrive de stocare în cloud pentru a face backup pentru fișiere, fotografii, videoclipuri și multe altele. Fiecare persoană poate obține până la 1 TB de stocare OneDrive și 6 TB în total pentru 6 persoane. Vă permite să vă securizați fișierele private în OneDrive Personal Vault.

De asemenea, include serviciul Skype care permite apelarea cu Skype până la 60 de minute pe lună.

 

Noul abonament Microsoft 365 Personal include, de asemenea, toate aplicațiile Office, inclusiv Word, Excel, PPT, Outlook etc., precum și stocarea în cloud OneDrive și Skype. Acest abonament este doar pentru o persoană. Oferă 1 TB OneDrive de stocare cloud pentru 1 persoană.

În plus, abonații  pot utiliza, de asemenea,  cel mai recent editor Microsoft, editorul de scriere bazat pe AI, disponibil pentru Microsoft Word și Outlook și ca o extensie de browser autonomă pentru Google Chrome și Microsoft Edge.

Toată lumea poate accesa Microsoft Editor pentru verificare ortografică și gramaticală de bază, dar abonații  pot obține un serviciu de perfecționare a scrierii mai avansat decât verificarea ortografică și gramaticală normală.

microsoft 365

Cât de mult este un abonament Microsoft 365?

Office 365 devine Microsoft 365 cu noul nume, dar cu același preț. Puteți alege să plătiți abonamentele Microsoft 365 lunar sau anual. Planul M365 Family vă permite să partajați abonamentul cu până la 6 persoane, precum și vă permite să utilizați aplicații Office pe mai multe PC-uri, Mac-uri, tablete și telefoane. În caz contrar, abonamentul M365 Personal este doar pentru o singură persoană pe toate dispozitivele sale. Mai jos sunt prețurile abonamentelor M365.

Preț abonament M365 Family: 9,99 USD / lună, 99,99 USD / an. Vă permite să încercați gratuit timp de 1 lună.

Preț abonament M365 Personal: 6,99 USD / lună, 69,99 USD / an.

 

 Funcții viitoare

În viitor se vor adăuga două noi funcții în Microsoft 365:  Microsoft Teams și Microsoft Family.  Microsoft Teams este o aplicație all-in-one care vă permite să discutați și să planificați cu familia și prietenii. Noua caracteristică Microsoft Family Safety vă poate proteja cele mai importante fișiere din lumea reală și digitală.

 

Care este diferența dintre Microsoft 365 și Office 365?

Office 365 este vândut ca o achiziție unică, ceea ce înseamnă că puteți plăti pentru un singur cost pentru a obține aplicații Office pentru un computer PC sau Mac. Cu toate acestea, nu puteți obține niciun serviciu de actualizare. Dacă doriți să faceți upgrade la următoarea sa versiune nouă, trebuie să o cumpărați la preț complet. De asemenea, Office 365 nu include stocare în cloud OneDrive sau servicii Skype.

Noul program nu numai că include toate aplicațiile Office, dar include și stocarea în cloud. În plus, vă puteți bucura întotdeauna de orice actualizări noi și funcții noi, împreună cu asistență tehnică fără costuri suplimentare. Softul vă permite să utilizați aplicații pe toate dispozitivele dvs. și abonatul din pachetul Family poate partaja cu 6 membri ai familiei și să utilizați aplicațiile pe toate dispozitivele lor.

Search

aprilie, 2024