Note mari – IMDB

Regizat de Steven Spielberg, Ready Player One vorbește despre un viitor în care populația evadează din realitatea cenușie într-o lume virtuala (Oasis) creată de excentricul James Halliday. Când acesta moare, lasă în urmă o înregistrare video prin care provoacă toți jucătorii Oasis să găsească un easter egg care le poate aduce o avere și controlul asupra lumii virtuale. Un film reușit, cu o poveste interesantă, efecte speciale și muzică de calitate, care nu ar trebui ratat de fanii jocurilor video și de amatorii genului SF.

Game Night este o combinație destul de reușită de comedie și mister ce îi are pe afiș pe Jason Bateman (Max) și Rachel McAdams (Annie). Cei doi formează pe ecrane un cuplu pasionat de serile de jocuri tematice în compania prietenilor. Jocul se complică într-una din seri când în ecuație intră și fratele lui Max și un vecin dubios. Dacă porniți vizionarea cu ideea că nu este nici pe departe cea mai spumoasă comedie și nici cel mai bun film de mister, atunci este foarte posibil să descoperiți un film mai mult decât agreabil care vă va oferi un răgaz relaxant de la rutina cotidiană. Vizionare plăcută!

         O ultimă recomandare azi, cu notă mare în catalogul IMDB: Den of Thieves este un film de acțiune ce îi are pe afiș pe Gerard Butler și 50 Cent. O bandă de băieți răi care pregătește un jaf de zile mari. Pe urmele lor pornește o echipă de băieți buni, la fel de bine pregătiți și motivați, condusă de ’Big Nick’ (Butler). Filmul are toate ingredientele unui succes la public : acțiune care te ține în priză cu urmăriri, împușcături, situații limită și turnuri neașteptate, personaje bine interpretate, distribuție bună. Dacă sunteți în căutarea unui film de acțiune bun atunci nu ezitați. Sau daca vreti sa organizati o seara romantica va recomandam cateva productii.

Search

aprilie, 2024